Renovatie Bedrijfspand Aarlanderveen

Renovatie Bedrijfspand Le Clercq Aarlanderveen

Eind 2020 hebben wij een mooi project mogen realiseren bij Le Clercq. De renovatie van het bedrijfspand te Aarlanderveen is compleet door ons uitgevoerd. Zo zijn wij eerst begonnen met het verwijderen van het asbest, hebben wij daarna een nieuw dak erop gelegd. En zijn wij als laatste gestart met de gevels, deuren en kozijnen. Zo heeft het pand een complete transformatie gekregen

Renovatie asbest dak

De eerste stap van het project was het weghalen van het asbest. Nadat dit is gebeurd zijn wij de dag erna gelijk begonnen met het nieuwe dak monteren. Doormiddel van Antraciet sandwichpanelen krijgt het bedrijfspand weer een compleet nieuwe look. Binnen een dag was het asbest eraf en binnen een dag lag het nieuwe dak er weer op.

Renovatie gevels

Het dak ligt er mooi bij, nu de gevels nog. We zijn begonnen met het weghalen van oude materialen van de gevel. Niet alles, want het meeste houden we er gewoon in voor stevigheid. Hier werd gekozen door de klant voor een blauwe kleur die bij het andere bedrijfspand paste op hun terrein. Er zijn veel mogelijkheden qua kleurstellingen. 

Deuren en kozijnen

Vaak nemen we gelijk de deuren en kozijnen mee met de gevel. Deze zijn vaak ook verouderd en kunnen gelijk meegenomen worden. Ook hier hebben wij weer een nieuwe loopdeur geplaatst. Deze in de kleur RAL9005 (zwart) dit ziet er erg strak uit met de blauwe kleur. 

Gelijk zijn er drie kozijnen in de gevel geplaatst zodat er nog wat licht door de gevel heen komt. Een hiervan is met draaikiep geplaatst zodat deze in de zomer nog open gezet kan worden voor wat frisse lucht.

Alle raampartijen in de deuren en kozijnen worden uitgevoerd in zonwerend glas. Waardoor het bedrijfspand goed geïsoleerd blijft.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.