Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie bedrijfspand

Een asbestinventarisatie houdt in dat alle asbesthoudende materialen en toepassingen in een gebouw of een object (of een gedeelte hiervan) in kaart worden gebracht. Bevindingen worden samengevoegd in een asbestinventarisatierapport. Dit is een rapport dat verplicht is bij een renovatie of sloop van een bedrijfsruimte, loods of schuur, tenzij het bouwobject van na 1994 is.

Wij kunnen u van zo’n rapport voorzien. Specialisten kijken of er überhaupt sprake is van asbest en er wordt gekeken om welke soort asbest het gaat. Aan de hand van deze bevindingen stellen ze een asbestinventarisatierapport op en bepalen of en hoe het verwijderd dient te worden.

De asbestinventarisatie is STAP 1 uit ons stappenplan. Nieuwsgierig hoe de rest van het proces eruit ziet, leer hier meer over het 10 stappenplan voor het verwijderen van asbest.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend
en snel meer info

Vul uw e-mailadres in en
wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?

Doorloop onderstaande stappen en wij nemen contact met u op.

Bartenprojecten Specialist in:

Wat klanten van ons vinden.

Belangrijkste reden voor het project was dat er asbest op het dak zat, dat wilde ik eraf hebben. Daarnaast wilde ik ook meer isolatie zodat het klimaat in de werkplaats beter werd. 

Tom van Vliet

Onze schuur / bedrijfsruimte is zo’n 30 jaar oud dus die had wel een opknapbeurtje nodig. Daarnaast zat er asbest op het dak wat eraf moet. Nu, na de renovatie is onze schuur energie neutraal.

Adri Volwater

In de oriëntatiefase kwamen we in aanraking met Barten Projecten. Zij werken met meerdere bedrijven samen zodat ze projecten in zijn geheel kunnen aannemen. 

Erik van der Arend