Schadelijkheid van asbest

Wij kunnen u van zo’n rapport voorzien. Specialisten kijken of er überhaupt sprake is van asbest en er wordt gekeken om welke soort asbest het gaat. Aan de hand van deze bevindingen stellen ze een asbestinventarisatierapport op en bepalen of en hoe het verwijderd dient te worden.

De asbestinventarisatie is STAP 1 uit ons stappenplan. Nieuwsgierig hoe de rest van het proces eruit ziet, leer hier meer over het 10 stappenplan voor het verwijderen van asbest.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend
en snel meer info

Vul uw e-mailadres in en
wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?

Doorloop onderstaande stappen en wij nemen contact met u op.

Bedrijfspand renovatie

Asbest voorkomen in uw bedrijfspand

Vooral in uw bedrijfspand is asbest ongewenst. Als er asbest vrijkomt dan komen er ineens veel vezels op één plek. Deze asbestvezels verdwijnen niet door een keer goed te luchten. Hierdoor is de kans groot dat er langere tijd flink wat vezels ingeademd wordt.

Opruimen van vrijgekomen asbest kost veel geld. Laat daarom vóór je gaat klussen of verbouwen een asbestinventarisatie doen en zorg dat er geen asbest vrijkomt.

Wat klanten van ons vinden.

Belangrijkste reden voor het project was dat er asbest op het dak zat, dat wilde ik eraf hebben. Daarnaast wilde ik ook meer isolatie zodat het klimaat in de werkplaats beter werd. 

Tom van Vliet

Onze schuur / bedrijfsruimte is zo’n 30 jaar oud dus die had wel een opknapbeurtje nodig. Daarnaast zat er asbest op het dak wat eraf moet. Nu, na de renovatie is onze schuur energie neutraal.

Adri Volwater

In de oriëntatiefase kwamen we in aanraking met Barten Projecten. Zij werken met meerdere bedrijven samen zodat ze projecten in zijn geheel kunnen aannemen. 

Erik van der Arend