Renovatie van bedrijfsruimte

Renovatie van bedrijfsruimte in de juiste uitstraling

Uw huidige bedrijfsruimte heeft niet de juiste uitstraling, of de isolatie waarde van uw bedrijfsruimte voldoet niet meer? Het renoveren van uw bedrijfsruimte kan voor u een snelle en kostenbesparende oplossing zijn. Voor een aantrekkelijke prijs een uitstraling van een nieuw pand.

Door middel van beplating verhogen we de isolatie waarde en nemen wij met u de juiste kleuren samen stelling door om zo tot een juist gewenste uitstraling te komen.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend
en snel meer info

Vul uw e-mailadres in en
wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?

Doorloop onderstaande stappen en wij nemen contact met u op.

Bedrijfruimte renovatie: zo pakken wij dat aan

Demonteren van asbest daken – Monteren van geïsoleerde sandwich dak beplating.

Demonteren van glas en roeden – Monteren van gevel beplating sandwichpanelen of damwand beplating.

Nadat de nieuwe beplating gemonteerd is worden de zetstukken in de door u gekozen kleur gemonteerd voor een waterdicht geheel en een fraai aanzicht.

Door middel van een bv, een mooie loopdeur en een paar stoere raam partijen maken wij het geheel tot een prachtig plaatje dat bij u bedrijf past.

Heeft u interesse schroom niet om contact op te nemen of kom eens langs voor een vrijblijvend advies . Alles is bespreekbaar en voor alles is een oplossing.

Wat klanten van ons vinden.

Belangrijkste reden voor het project was dat er asbest op het dak zat, dat wilde ik eraf hebben. Daarnaast wilde ik ook meer isolatie zodat het klimaat in de werkplaats beter werd. 

Tom van Vliet

Onze schuur / bedrijfsruimte is zo’n 30 jaar oud dus die had wel een opknapbeurtje nodig. Daarnaast zat er asbest op het dak wat eraf moet. Nu, na de renovatie is onze schuur energie neutraal.

Adri Volwater

In de oriëntatiefase kwamen we in aanraking met Barten Projecten. Zij werken met meerdere bedrijven samen zodat ze projecten in zijn geheel kunnen aannemen. 

Erik van der Arend