Nieuw concept voor asbestsanering

Barten Projecten heeft in samenwerking met Royal Brinkman een nieuw concept ontwikkeld voor het verwijderen van asbest, namelijk het ‘Energie A1+ Dak’ Binnen dit concept worden er bijzonder hoge rendementen gehaald door slim gebruik te maken van subsidiemogelijkheden. In combinatie met zonnepanelen is het mogelijk om uw complete investering binnen 5 jaar terug te verdienen.

Laat de zon uw dak betalen!

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend
en snel meer info

Vul uw e-mailadres in en
wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?

Doorloop onderstaande stappen en wij nemen contact met u op.

Nog asbest op het dak van uw bedrijfspand?

Barten Projecten is initiatiefnemer van het Energie A1+ Dak en verzorgt samen met haar partners het hele traject voor u. Van aanvragen van vergunningen en subsidies tot de realisatie van het project. U heeft daardoor één aanspreekpunt!

Wat klanten van ons vinden.

Belangrijkste reden voor het project was dat er asbest op het dak zat, dat wilde ik eraf hebben. Daarnaast wilde ik ook meer isolatie zodat het klimaat in de werkplaats beter werd. 

Tom van Vliet

Onze schuur / bedrijfsruimte is zo’n 30 jaar oud dus die had wel een opknapbeurtje nodig. Daarnaast zat er asbest op het dak wat eraf moet. Nu, na de renovatie is onze schuur energie neutraal.

Adri Volwater

In de oriëntatiefase kwamen we in aanraking met Barten Projecten. Zij werken met meerdere bedrijven samen zodat ze projecten in zijn geheel kunnen aannemen. 

Erik van der Arend