Asbest Amsterdam

Schadelijkheid van asbest

Wij hebben de mogelijkheid om u te voorzien van een dergelijk rapport. Onze specialisten onderzoeken of er überhaupt sprake is van de aanwezigheid van asbest, en indien dit het geval is, identificeren zij het specifieke type asbest in Berkel en Rodenrijs.

De asbestinventarisatie is STAP 1 uit ons stappenplan.

Bedrijfspand renovatie

Wij hebben de mogelijkheid om u te voorzien van een dergelijk rapport.

Wij zijn in staat om u te voorzien van een dergelijk rapport. Onze gespecialiseerde professionals onderzoeken in Berkel en Rodenrijs of er überhaupt aanwezigheid is van asbest, en ze analyseren welk type asbest het betreft. Op basis van deze bevindingen stellen zij een gedetailleerd asbestinventarisatierapport op, waarin wordt vastgesteld of en op welke wijze het asbest verwijderd moet worden.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend
en snel meer info

Vul uw e-mailadres in en
wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?

Doorloop onderstaande stappen en wij nemen contact met u op.

Wat klanten van ons vinden.

Belangrijkste reden voor het project was dat er asbest op het dak zat, dat wilde ik eraf hebben. Daarnaast wilde ik ook meer isolatie zodat het klimaat in de werkplaats beter werd. 

Tom van Vliet

Onze schuur / bedrijfsruimte is zo’n 30 jaar oud dus die had wel een opknapbeurtje nodig. Daarnaast zat er asbest op het dak wat eraf moet. Nu, na de renovatie is onze schuur energie neutraal.

Adri Volwater

In de oriëntatiefase kwamen we in aanraking met Barten Projecten. Zij werken met meerdere bedrijven samen zodat ze projecten in zijn geheel kunnen aannemen. 

Erik van der Arend