Renovatie Bedrijfspand Scuderia Ferrari

Video afspelen

Renovatie Bedrijfspand Scuderia Ferrari

Zoals bekend is Barten Projecten nauw betrokken bij de autosport en het wordt alleen maar opwindender wanneer je wordt uitgenodigd om bij de Ferrari-renstal een renovatie uit te voeren aan het iconische pand van het steigerende paard. Dit prestigieuze racewalhalla is de broedplaats waar de rode renpaarden worden gefokt en getraind voor de grootste internationale wedstrijden.

Het is een bijzondere eer om in deze omgeving te mogen werken, waar vakmanschap, precisie en techniek samenkomen. Bij Barten Projecten zijn we trots om te laten zien waar we in uitblinken: het renoveren en perfectioneren van de thuisbasis van deze krachtige renstal.

De uitnodiging om betrokken te zijn bij de renovatie van het Ferrari-renstalpand is niet zomaar een project; het is een kans om onze expertise te tonen op een locatie waar de lat hoog ligt. De passie voor autosport en de toewijding aan perfectie sluiten naadloos aan bij onze kernwaarden.

In dit racewalhalla, waar de atmosfeer geladen is met adrenaline en verwachting, zullen we de handen ineenslaan om het pand van het steigerende paard in volle glorie te herstellen. Het is een eerbetoon aan de geschiedenis en het succes van Ferrari in de autorensport, en wij zijn vastbesloten om bij te dragen aan de voortzetting van dat erfgoed.

Dit was een geweldige ervaring voor Barten Projecten om onze vaardigheden te tonen in het hart van de autosportwereld, waar de snelheid van de renpaarden hand in hand gaat met de snelheid waarmee wij hoogwaardige renovaties volbrengen. Het is een samenkomst van passie, prestatie en perfectie, en we zijn er trots op om een rol te spelen in het versterken van de thuisbasis van de Ferrari-renstal.

Foto's Fase II

Foto's Fase I