Renovatie Bedrijfspand Bamboe Boskoop

Renovatie bedrijfspand bamboe boskoop

Begin 2022 is Barten Projecten gestart met een mooi project in Boskoop. Na een mooi plan bedacht te hebben was het tijd om van start te gaan met deze complete renovatie. Renovatie Bedrijfspand Bamboe Boskoop mede mogelijk gemaakt door Barten Projecten

Asbest renovatie en sandwich dakpanelen

Het grootste probleem wat er speelde bij deze schuur was dat er nog asbest op zat. Dit was prioriteit nummer 1 om dit weg te halen. Op het dak moesten zonnepanelen komen en dit is natuurlijk niet op het asbest te monteren. Vandaar dat we hier hebben gekozen voor de welbekende sandwichpanelen. 

Voor het dak gebruiken wij goede isolatie waardes en staaldiktes. Zo zijn deze ook gelijk klaar voor zonnepanelen. Vaak wordt dit ook in combinatie gedaan omdat hier ook verschillende subsidies toegepast kunnen worden.

Door slim gebruik te maken van verschillende subsidies is dit een erg mooie investering geworden en heeft de klant nog een heel groot deel kunnen besparen. In ons 10 stappenplan vertellen wij meer over hoe wij te werk gaan. Klik op de button hieronder voor meer informatie

Renovatie sandwich gevel

Nadat het dak gemonteerd is zijn wij direct doorgegaan met de renovatie van de gevel. Hierbij hebben wij eerst de oude materialen weggehaald. Daarna hebben wij de gevels ook weer geïsoleerde met sandwichpanelen. Dit om een compleet geïsoleerd bedrijfspand te creëren. Dit heeft verschillende voordelen:

1. Het bedrijfspand is vanaf nu compleet vorst vrij
2. Er hoeft bijna niet gestookt te worden om het pand op goede temperatuur te krijgen (In de winter)
3. Het bedrijfspand wordt een stuk meer waard door het isoleren en de uitstraling!

Via de button hieronder kunt u kijken of dit wat voor u is!

Bamboe gevel

De sandwich gevel zit erin, nu de volgende stap. De bamboe gevel! Dit is een materiaal wat u steeds vaker bij ons voorbij ziet komen. Vaak bespreken wij verschillende opties die er mogelijk zijn om de gevel aan te passen. Steeds vaker merken wij dat bamboe in de smaak valt. Ook hier weer een renovatie bedrijfspand met bamboe. Dat is niet voor niets. Bamboe is een geweldig materiaal om uw pand een unieke en natuurlijke uitstraling te geven.

Bamboe is een onuitputtelijke grondstof het groeit sneller dan welke plant dan ook, tot wel 1 meter per dag. Daarbuiten neemt bamboe ook meer CO2 op dan wordt uitgestoten met de productie. Verder heeft bamboe brandklasse B-S1-D0 met een productgarantie tot 25 jaar. Omdat het word opgebouwd uit individuele strips is er sprake van geringe krimp en rek. Het materiaal is massief en door en door gekleurd. Ook een groot voordeel van bamboe is dat het extreem hard is. Na enkele maanden gaat het materiaal langzaam verkleuren en gaat het nog meer leven.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op.