Vergunningsvrije Schuur Zuid Holland

Vergunningsvrije Schuur Zuid Holland

Begin 2022: Vergunningsvrije Schuur Zuid Holland 

Wij zijn in Maasland begonnen met de bouw van een nieuwe schuur. Het doel van deze schuur was om echt alle ruimte te benutten. Hier hebben wij dan ook zeker goed naar gekeken en gebruik van gemaakt

Betonvloer en Staalbouw

Zoals onderaan op de foto’s te zien zijn wij begonnen met de betonvloer. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met betonvloeren plaatsen en dat is ook zeker te zien aan het resultaat. Als het onderstel staat met alle netten gereed wordt het beton gestort. Nadat de betonvloer gestort is wordt de betonvloer gevlinderd totdat het compleet glad is. Zoals op de foto te zien betekent dat ook wel is nacht werk.

Nadat de betonvloer helemaal glad is gaan we door met de staalbouw. Onze specialisten in het staal hebben hier het staal uitgevoerd in rode menie. Er zijn nog andere manieren om het staal te verzinken maar dit is vaak een duurdere optie. In dit geval dus gekozen voor de rode menie die daarna wit geverfd is zodat het super strak bij het interieur past. Zoals in de foto te zien zijn de voorbereidingen voor de dak kapel over de gehele lengte al gedaan. 

Sandwich beplating

Nadat de betonvloer en de staalconstructie stond zijn wij doorgegaan met de verdiepingsvloer en de beplating. Op de foto te zien dat we houten gordingen hebben gebruikt voor de verdiepingsvloer. 

Het sandwich dak is geplaatst en ook de rand onder de kozijnen hebben wij van sandwich voorzien voor het een heel gaaf effect en natuurlijk zodat het water goed weg kan lopen.

Ondertussen is de constructie wit geverfd, nu past ook dit bij het interieur. Nadat dit allemaal droog is geworden zijn wij begonnen met de gevelpanelen. Hierdoor krijgt de vergunningsvrije nieuwbouw schuur gelijk een body en een hele andere uitstraling.

Het dak en de gevels zijn voorzien van geïsoleerde panelen. Hierdoor is er een goed klimaat in de schuur aanwezig zodat er hier in de zomer en in de winter goed gewerkt kan worden. De gevel panelen worden allemaal blind bevestigd zodat er geen schroeven te zien zijn in de buitengevel. Hierdoor wordt het een strak geheel. Wij streven altijd naar het isoleren van de schuur zodat iedereen gelijk is voorbereidt op de toekomst. De kleur die is gebruikt is RAL7016 Antraciet.

Deuren en kozijnen

Aan de bovenzijde hebben wij een dak kapel over de gehele lengte gemaakt. Hierdoor is de bovenruimte ook erg nuttig en kan alle oppervlakte goed gebruikt worden. Hier hebben wij geïsoleerde aluminium kozijnen in geplaatst. De boven ruimte blijft dus geïsoleerd maar krijgt ook een grote lichthoeveelheid binnen. Dit is ideaal voor een werkplaats / hobby ruimte. Op de beneden verdieping zijn er ook nog een paar kozijnen geplaatst in de zijgevel. Daar hebben wij ook nog een aluminium loopdeur geplaatst. Deze zijn allemaal kleur RAL9005 (Zwart).

Vooraan de schuur is er een lage roldeur geplaatst. Bovenaan de deur is een raampartij geplaatst. Deze wat hoger geplaatst zodat niet iedereen naar binnen kan kijken. Dit is allemaal zelf te bepalen. Zo is er erg veel mogelijk met de plaatsing van de ramen en kunnen we de schuur helemaal naar uw wens maken.

Oplevering Vergunningsvrije Nieuwbouwschuur

Tot slot zijn alle zetstukken gemonteerd. Aan alle zijkanten van de gevel, dak en natuurlijk een mooie nok erop. De windveren die op de kopse kanten te zien zijn ook in het zwart uitgevoerd. Voorzijde een grotere antraciet kap erom heen voor het effect! De puntjes op de i zijn er belangrijk en door het zetwerk kan dit precies en mooi uitgevoerd worden.

Als u vragen heeft gekregen na het zien van dit project kunt u altijd contact opnemen met ons. Of klik hieronder op de groene knop dan nemen wij contact met u op!