Renovatie Tuincentrum Osdorp Aalsmeer Fase I

Renovatie Tuincentrum Osdorp Aalsmeer Fase I

Januari 2022: Begin van dit jaar zijn wij begonnen met Renovatie Tuincentrum Osdorp Aalsmeer Fase I. Weer iets unieks bij deze renovatie mogen wij een fietsen stalling maken. Ook gaan wij de gevels weer mooi opknappen door middel van sandwich panelen.

Fietsenstalling

Een unicum voor ons. Wij gaan een uitdaging niet gauw uit de weg en zo ook deze keer niet. Samen met de klant sparren over ideeën is iets wat wij erg leuk vinden om zo elke keer toch weer iets unieks te doen. 

We zijn begonnen met de staalconstructie zoals op de eerste foto’s te zien. Een simpele constructie natuurlijk omdat het een fietsenstalling wordt. 

Nadat de staalconstructie staat zijn wij begonnen met het beplaten. Kleine hellingshoek erin voor de afloop van het water en nog een klein deel van de kopgevel afgewerkt zodat het een goede overkapping is. Ook leuk om een keer als extra te maken!

Renovatie gevel

Er zat een grote schade op de gevel daardoor moest er iets met de gevel gebeuren. In dit geval wilde wij niet alles dicht beplaten en toch iets anders met de gevel. Vandaar dat we het contrast met de kozijnen erin gehouden hebben. Op de foto’s goed te zien hoe we de punten op de kop beplaten en daartussen het glas laten zitten. Dit geeft echt een heel gaaf effect aan het pand.

Door gebruik te maken van de juiste dikte panelen kunnen wij ook bij dit project weer gebruik maken van verschillende subsidies en de voordelen hiervan zijn groot! Zo kunnen wij een erg mooi plaatje creëren die veel gunstiger uitkomt als dat de investering eigenlijk is!

Bent u nou ook geïnteresseerd in de voordelen en de subsidies die beschikbaar zijn? Klik dan hieronder op de knop om te kijken of dit ook voor u van toepassing is.