Renovatie Bedrijfspand Lightshine Monster

Renovatie Bedrijfspand Lightshine Monster

2021 Renovatie Bedrijfspand Lightshine Monster

In 2021 hebben wij de bedrijfs metamorfose van Lightshine te Monster mogen realiseren. Dit was een uitdagend project maar wel een om met trots op terug te kijken.

De renovatie van het bedrijfspand

Dit project is een mooi voorbeeld van iets unieks. Samen met Lightshine hebben we gekeken hoe we het project echt uniek konden maken. Op deze manier is dat zeker gelukt. Door de a-symetrische gevel geeft het een geweldig effect. Daartussen bamboe stroken waardoor je ook nog een hout look in het bedrijfspand krijgt.

Wij zijn begonnen door het uitvullen van de gevel zodat wij de beplating aan alle zijde recht kunnen monteren. Dit is op de foto’s te zien. 

Door slim gebruik te maken van subsidies kunnen wij elk project een stuk voordeliger maken voor de klant. Dit maakt ons en de klant gelukkig.

Bamboe

Bij dit project hebben we er voor gekozen om kleine stukjes van het pand te bekleden met bamboe. Dit geeft een extra effect aan de a-symmetrische gevel.

Tot slot hebben we de complete buitengevel van bamboe voorzien. Bamboe is een onuitputtelijke grondstof het groeit sneller dan welke plant dan ook, tot wel 1 meter per dag. Daarbuiten neemt bamboe ook meer CO2 op dan wordt uitgestoten met de productie. Verder heeft bamboe brandklasse B-S1-D0 met een productgarantie tot 25 jaar. Omdat het word opgebouwd uit individuele strips is er sprake van geringe krimp en rek. Het materiaal is massief en door en door gekleurd. Ook een groot voordeel van bamboe is dat het extreem hard is. Na enkele maanden gaat het materiaal langzaam verkleuren en gaat het nog meer leven.

Voor elk project kunnen wij een mooi ontwerp creëren. Het doel is bij elk project echt een meerwaarde meegeven en ervoor te zorgen dat de klant er echt gelukkig van wordt. De klant moet er tenslotte elke dag tegen aan kijken en klanten ontvangen.

  • Bent u ook benieuwd wat er bij u allemaal mogelijk is?
  • Neem vrijblijvend contact met ons op.