Renovatie Bedrijfspand Nieuwerkerk aan den IJssel

Renovatie Bedrijfspand Nieuwerkerk aan den IJssel

December 2020: Renovatie bedrijfspand Nieuwerkerk aan den IJssel

Aan het einde van 2020 zijn wij begonnen met de complete renovatie van de Heer Transport in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit was zeker geen makkelijke klus omdat de schuur al zeer gedateerd was. Zoals ook op de foto’s te zien waren de overheaddeuren nog van hout en waren zeker aan vervanging toe.

Renovatie dak

Het dak was asbesthoudend en moest dus ook voor 2024 eraf zijn. Vandaar dat wij met De Heer transport in contact zijn gekomen. Nadat  het asbest verwijderd was zijn wij begonnen met het plaatsen van de sandwichpanelen. De gevels worden bekleed met de Zeus kleur en voor het dak hebben wij daarom Antraciet gebruikt.

Renovatie gevel

De gevel was ook erg verouderd, vandaar dat wij deze ook compleet aangepakt hebben. Zoals net vermeld hebben wij hier de Zeus kleur voor gebruikt. Totaal zijn er zes kozijnen geplaatst die wij niet op ooghoogte gemonteerd hebben. Dit was een speciale wens van de klant. Ook zijn er twee nieuwe overheaddeuren geplaatst. Deze waren ook echt aan vervanging toe. Hierbij zitten ook twee afstandsbedieningen zodat ze makkelijk te bedienen zijn.

Door het compleet aanpakken van het pand heeft het een totaal nieuw uiterlijk gekregen zoals op de foto’s te zien en is het erg goed geïsoleerd. Door gebruik te maken van verschillende slimme subsidie mogelijkheden heeft de klant erg veel kunnen besparen.

Het pand is nu veel meer waard omdat het geïsoleerd is en het is nu een bedrijfsruimte waar het lekker is om in te werken!

Zonnepanelen

Nadat de renovatie van het dak en gevel gerealiseerd was zijn er nog een aantal zonnepanelen geplaatst om energie neutraal te worden. Omdat het een transport bedrijf is heeft de Heer Transport niet erg veel zonnepanelen nodig, maar het komt altijd handig uit. Zeker met de alle stijgingen in prijzen tegenwoordig. Zo is de schuur erg duurzaam door het isoleren en de zonnepanelen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.