Asbestinventarisatie Nieuwekerk aan den IJssel

Nieuw concept voor asbestsanering

Barten Projecten heeft in samenwerking met Royal Brinkman een nieuw concept ontwikkeld voor het verwijderen van asbest, namelijk het ‘Energie A1+ Dak’ Binnen dit concept worden er bijzonder hoge rendementen gehaald door slim gebruik te maken van subsidiemogelijkheden. In combinatie met zonnepanelen is het mogelijk om uw complete investering binnen 5 jaar terug te verdienen in Berkel en Rodenrijs.

 

Bijgedragen aan duurzaamheid in Berkel en Rodenrijs

Bedrijfspand renovatie

nieuw en vooruitstrevend concept in de markt voor de effectieve verwijdering van asbest

Het unieke karakter van dit concept ligt in de synergie tussen deskundigheid op het gebied van asbestverwijdering, de knowhow van Royal Brinkman, en het benutten van subsidiemogelijkheden. Het resultaat is niet alleen een veilige en efficiënte asbestverwijdering, maar ook een duurzame en kostenbesparende investering op de lange termijn in Berkel en Rodenrijs

Kortom, met het ‘Energie A1+ Dak’ streven wij ernaar niet alleen aan, maar zelfs voorbij de verwachtingen van onze klanten te voldoen, zowel op het gebied van milieubewustzijn als financiële haalbaarheid.

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend
en snel meer info

Vul uw e-mailadres in en
wij nemen contact met u op.

Offerte aanvraag

Snel een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?

Doorloop onderstaande stappen en wij nemen contact met u op.

Wat klanten van ons vinden.

Belangrijkste reden voor het project was dat er asbest op het dak zat, dat wilde ik eraf hebben. Daarnaast wilde ik ook meer isolatie zodat het klimaat in de werkplaats beter werd. 

Tom van Vliet

Onze schuur / bedrijfsruimte is zo’n 30 jaar oud dus die had wel een opknapbeurtje nodig. Daarnaast zat er asbest op het dak wat eraf moet. Nu, na de renovatie is onze schuur energie neutraal.

Adri Volwater

In de oriëntatiefase kwamen we in aanraking met Barten Projecten. Zij werken met meerdere bedrijven samen zodat ze projecten in zijn geheel kunnen aannemen. 

Erik van der Arend