Renovatie Rexnord FlatTop Europe B.V. ’s Gravenzande

Project: Renovatie Bedrijfsruimte Koornneef Versmarkt ‘s Gravenzande

Prachtige renovatie van de Bedrijfsruimte van Koornneef Versmarkt in ‘s Gravenzande (Westland). Eind vorig jaar kwam Rob Koornneef naar ons toe met wel een hele speciale vraag. Rob was in het bezit van twee verswinkels in ‘s Gravenzande en wilde hier 1 bedrijf van maken met meer traffic dan voorheen. Geen gemakkelijke opgave maar daardoor op ons lijf geschreven. Samen met Rob en zijn vrouw Jolanda hebben we diverse plannen en mogelijkheden besproken en uitgewerkt. Het lukte in het begin nog niet om in 1 keer alle kansen maximaal te benutten waardoor er vaak tot ‘s avonds laat alle opties besproken werden. Na veel inzet en energie van beide zijde is het resultaat boven verwachting geworden.

Klimaat in de winkel

Omdat Koornneef niet alleen groente en fruit verkoopt maar ook planten en bloemen was een van de wensen een om in de groente en fruit afdeling een ander klimaat te creëren dan in de afdeling met de planten en bloemen. Door een juiste dak en wand isolatie te gebruiken was de basis gelegd om een stabiel klimaat te gaan maken. Hierdoor is het zelfs bij zeer hete dagen een verademing om met een gecontroleerd klimaat je boodschappen te doen. Dit alles heeft natuurlijk het vers houden van de heerlijke producten als uitgangspunt.

Snijkeuken

Een door het team beproeft concept was natuurlijk de snijkeuken waar nu eigenlijk de winkel omheen gebouwd is. Deze ruimte moest niet alleen aan alle eisen van hygiene en warenwet voldoen, maar ook van alle gemakken zijn voorzien. Door gebruik te maken van speciale vlakke geïsoleerde sandwichpanelen met ronde hoeken is schoonhouden snel en makkelijk te doen. Dit alles  wordt versterkt door een grote glazen wand waardoor de klant een kijkje in de verskeuken kan krijgen. Hier worden dagelijks de eerlijke verse vaak lokale Westlandse producten bereid en vers verpakt voor de klanten. Of het nu een 1-persoonsmaaltijd is of voor een gezin met 10 kinderen het team van Koornneef draait er zijn hand niet voor om

Verrast? Ja

Al een paar dagen na de feestelijke opening belde Rob vol enthousiasme op met de mededeling dat de gestelde doelen bereikt waren en dat het zelfs drukker was dan met de decemberfeestdagen. Een mooier compliment kan je niet krijgen en ons “Reklamebordje” staat ook te stralen bij binnenkomst!  Als u echt van kwaliteit en heerlijke verse groenten en fruit houdt gaat u dit bordje snel zien aan de Koningin Wilhelminastraat 1 in ‘s Gravenzande.

 

Video – Renovatie bedrijfspand ‘s Gravenzande – Westland